Рабочий сайт движения "Голос Правды"
Четверг, 02.05.2024, 03:44



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Адвокат А. Федур

Адвокат А. Федур 2

Адвокат А. Федур 3

Голос Правды

Голос Правды ч.2

Голос братьев

Главная » 2010 » Декабрь » 2 » Я вдячний Богу і пишаюся, що можу назватися другом пастора Сандея.
21:42
Я вдячний Богу і пишаюся, що можу назватися другом пастора Сандея.

Вперше я зустрівся  з пастором  Сандеєм  особисто в вересні 2009 року  під час перемовин про  семінар, який наш Центр запропонував провести в церкві «Посольство Боже». Потім були триденні зустрічі в лютому, березні і чотириденна в червні 2010 року під час проведення семінару. На цих зустрічах ми багато спілкувалися, говорили про все. Я був в захваті від тієї дитячої чистоти і прозорості, яку я побачив в цьому чоловікові.  Я не побачив в ньому ніякого лукавства. Його пристрасть і бажання служити людям настільки велика, що вона просто виривається з нього на всі 360 градусів, як аура. Це не є перебільшенням. Я це побачив  в його діях і поведінці до всіх, з ким він спілкується. Він поводиться як слуга зі всіма, з ким має справу, незалежно від статусу. Він служить людям, які за своїми  обов’язкам повинні служити йому (служителі в церкві), я це бачив особисто. Тому люди, які мають з ним безпосередні відносини, люблять і поважають його. Це дійсно вражає.  Його відданість і вірність Богу і справі, до якої Бог його покликав, спонукає  змінюватися на краще і дійсно вмерти  для себе і жити для  Ісуса Христа.  

Я багато перечитав в періодиці і на сторінках  Інтернету різних відгуків про все, що стосується справи, яка розкручується навколо пастора Сандея і церкви «Посольство Боже». Я розумію людей, які постраждали від фінансових махінацій  «Кінгс Капітал» і співчуваю кожному. Але, люди добрі, де була влада, коли починалась ця афера. Та в нас вся держава в той період  встряла в багнюку фінансової піраміди. Банки роздавали кредити «на вулиці» всім, хто хотів;  закликали навіть  студентів і пенсіонерів давати  гроші під депозит. А ми, люди жадібні,  хотіли одержувати гроші без праці. Такого не буває…  Нашою пожадливістю  скористалися і банки, які потім лопнули, і фінансові  піраміди на зразок МММ.  Друзі, а хто з вас не пам’ятає, як на початку дев’яностих років  Леонід Кравчук  агітував здавати гроші в ощадбанк і клявся, і бив себе в груди, що нічого не пропаде.  Я добре пам’ятаю його виступи по національних каналах телебачення.  Люди мішками несли гроші, назбирані  цілими родинами за десятки років.  Люди збирали і заощаджували,  щоб залишити щось дітям, щоб діти не жили в таких злиднях, як вони самі. А що вийшло? Весь народ був обдурений. Мої батьки повмирали, а ощадні книжки залишилися, в яких вписана важка їхня праця в поті і крові за десятки років. І таких людей мільйони. А де Л. Кравчук?... А де влада?...

Звичайно, людям, які постраждали від «Кінгс Капітал», гроші потрібно повернути. Особливо, і в першу чергу тим, які втратили житло або останні кошти. Тут потрібно дивитися персонально.  Ці гроші  повинні  йти із залишкових  коштів «пірамід» і та інших джерел, в тому  числі і державних.  Влада разом з громадськістю повинні   вирішити ці питання.  І, звичайно, повинні відповісти  перед законом люди, які безпосередньо займалися організацією «Кінгс Капітал» і подібними фірмами. Пастор Сандей не відноситься до них.

Україна благословенна, що Бог послав нашому знедоленому народу  посланця з африканської Нігерії Сандея Аделаджу, який несе Його Слово для спасіння. І є результат – найбільша церква в Європі. Де врятувались сотні тисяч людей, де діють соціальні програми краще і потужніше, ніж в інших церквах чи державних закладах.  Без Бога це зробити неможливо. Сандей це знає і міцно тримається за Його Руку.  Мужність і стійкість Сандея після того, як на нього вилили стільки бруду і ненависті, а це робили і «великі» церковні служителі, можлива тільки при  надзвичайних особистих стосунках  з Господом.

Я полюбив цю людину і глибоко поважаю її.  Це людина з якою, як кажуть, можна йти і «в вогонь і в воду». Я готовий це зробити перший.  Я вдячний Богу і пишаюся, що можу назватися другом пастора Сандея.

  Я вірю в могутню силу нашого Бога і закликаю всіх християн, не залежно від конфесії, молитись пристрасно і ревно  до Господа нашого Ісуса Христа, щоб Його милість і благодать злилася на український народ,  щоб  Він показав нам вихід з кризового стану і привів  до успішної розбудови економіки і суспільства.

З повагою,

Іван Папіш,  Директор Християнського Центру розвитку підприємництва «Успіх».

Просмотров: 1161 | Добавил: akuksenko | Рейтинг: 5.0/2
Copyright Движение "Голос Правды" © 2024      Конструктор сайтов - uCoz